Laatste blog

Laatste blog

Neen, ik stop er niet mee, maar ik neem vakantie. 2 maanden om nieuwe inspiratie op te doen. Want onderwerpen vinden om over te schrijven is het moeilijkste van deze wekelijkse blog. Eens ik een onderwerp heb, gaat het schrijven vanzelf, maar waar schrijf je elke week over?

Mijn leven is nu niet bepaald één met veel avontuur. Alhoewel, het voorbij jaar hebben we onze bouw verder afgemaakt en de tuin zo goed als mogelijk in orde gemaakt en dat in combinatie met MS is een avontuur …

Over een avontuur gesproken, de aankoop van ons hondje Fonske (zie ook Nieuw leven in huis) is ook wel een avontuur, maar deze keer dan een fijn avontuur. Nu moet je er veel tijd en energie in steken, maar je krijgt er ook veel (liefde) van terug. Sxhujkl;dxsw (indien je dit niet kunt kezen, dat is normaal, dit is een bijdrage van Fonske …).

Ook deze zomer zullen we thuis vakantie houden. Niet dat ik dat erg vind, ik heb niet echt nood aan een buitenlandse vakantie. Gewoon wat uitstapjes in eigen land, want ook hier is er nog veel te ontdekken. Misschien dat ik dan in september enkele adresjes kan meegeven waar het rolstoeltoegankelijk is.

Dus, geniet van jullie verlof en indien je een onderwerp weet waar ik vanaf september eens over zou kunnen schrijven, laat het mij dan maar weten.

Fijne vakantie!

4 gedachten over “Laatste blog

 • 30 juni 2021 om 19:46
  Permalink

  Voor jullie ook een fijne vakantie. Geniet van alles wat op jullie weg komt.

  Beantwoorden
 • 1 juli 2021 om 11:42
  Permalink

  Eigenlijk ken ik je blogs niet maar ik zag de foto van dit geweldige huis en toen werd ik nieuwsgierig. Ik woon aan de andere kant van de Maas, in Nederland dus. Normaal volg ik niet zo de blogs van wie dan ook maar na jullie vakantie zal ik toch eens kijken wat je te melden hebt. Een website heb ik niet maar ik ben wel jaren nogal actief bezig geweest in de wereld van MS. Wie weet maken we nader kennis.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *