Vragen en antwoorden

Hier kun je vragen stellen over MS en hoe ik daar mee omga of eender welk onderwerp waarvan je denk dat ik daar iets over kan schrijven. Hopelijk kan ik hiermee veel mensen helpen met ideeën, steun of tips. Laat de vragen maar komen.

De antwoorden zullen niet wetenschappelijk onderbouwd zijn, maar komen uit mijn eigen ervaring.

2 gedachten over “Vragen en antwoorden

 • 20 december 2021 om 17:52
  Permalink

  Hou
  Met veel belangstelling je blog gelezen
  Ik hoop dat het goed met je gaat nu is het een vervelende periode ( koud, donker enz…)
  Ik ben sedert 11 jaar een ms patient. Nu 60
  Mijn vraag gaat eigenlijk over de plooiscooter die je hebt. Ik heb ook een elektrische op twee wielen, maar deze zomer gevallen omdat ik niet genoeg evenwicht had. Die van jou lijkt me stabieler. Kan je misschien het merk eens doorgeven?
  Alvast bedankt. Ik hou verder contact
  Vriendelijke groet
  Isabelle

  Beantwoorden
  • 20 december 2021 om 19:13
   Permalink

   Mijn plooiscooter heeft 3 wielen en is daardoor idd stabieler. Wel is de wielbasis heel smal waardoor je kan omkantelen als je een bocht wat snel neemt. Ik ben er heel tevreden mee, hij heeft mij al heel wat zelfstandigheid gegeven.
   Mijn scooter is merkloos, ik heb hem 4 jaar geleden online besteld op een chinese website maar daar hebben ze hem niet meer. Als je zoekt op electrische Plooiscooter vind je er wel online. Zover ik weet zijn ze niet in de gewone handel te verkrijgen.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *